Wie ben ik

2017 Live it Green - 13Ik ben Linda Groeneweg, 39 jaar en opgegroeid op de tuinderij van mijn ouders. Daardoor heb ik altijd al interesse gehad voor alles wat groeit en bloeit en ben ik ook veel bezig in mijn tuin met kruiden en andere plantjes.

Ik hou erg van duiken en ben regelmatig in Zeeland te vinden om ook het onderwaterleven van dichterbij te bekijken.

In november 2015 ben ik geslaagd voor mijn examen ‘Natuurvoedingsadviseur‘ en mag ik advies geven in de orthomoleculaire-/natuurvoeding. Daarnaast heb ik nog een cursus ‘Behandelprotocollen bij reumatische aandoeningen’, ‘Behandelprotocollen voor de schildklier’ en Behandelprotocollen voor Insulineresistentie gevolgd en heb ik een masterclass bijgewoond van Dhr. Paul Musarella: ‘Bijnieruitputting’. Voor allen heb ik een certificaat ontvangen. Momenteel ben ik bezig met de studie Vitaliteitscoach.

Geen dieet, maar een ‘lifestyle’

Ik ben mij in dit soort voeding gaan verdiepen omdat ik zelf Hashimoto heb en kamp met een lactose- en glutenintolerantie. Door aanpassingen in mijn voeding ben ik mij een stuk beter gaan voelen.

Nu ik mij zo goed voel, wil ik ook andere mensen die niet lekker in hun vel zitten en kampen met problemen graag helpen, omdat ik weet dat je je ook echt veel beter kunt voelen. Als je maar weet wat je moet toepassen in je voeding.

Wat ik samen wil bereiken is geen dieet, maar een ‘lifestyle’. Kleine veranderingen die blijvend zijn, kunnen je al enorm helpen.