Wie ben ik

2017 Live it Green - 13Ik ben Linda Groeneweg, 41 jaar en opgegroeid op de tuinderij van mijn ouders. Daardoor heb ik altijd al interesse gehad voor alles wat groeit en bloeit en ben ik ook veel bezig in mijn tuin met kruiden en andere plantjes.

Ik hou erg van duiken en ben regelmatig in Zeeland te vinden om ook het onderwaterleven van dichterbij te bekijken.

In november 2015 ben ik geslaagd voor mijn examen ‘Orthomoleculair en Natuurvoedingsadviseur‘ en mag sindsdien advies geven op het vlak van (natuur) voeding. Daarnaast heb ik diverse cursussen gevolgd om mijn kennis verder uit te diepen; ‘Behandelprotocollen bij reumatische aandoeningen’, ‘Behandelprotocollen voor de schildklier’ en Behandelprotocollen voor Insulineresistentie gevolgd en heb ik een masterclass bijgewoond van Dhr. Paul Musarella: ‘Bijnieruitputting’. Voor deze cursussen heb ik ook certificaten ontvangen.

Geen dieet, maar een ‘lifestyle’

Ik ben mij in dit soort voeding gaan verdiepen omdat ik zelf Hashimoto heb en kamp met een lactose- en glutenintolerantie. Door aanpassingen in mijn voeding ben ik mij een stuk beter gaan voelen.

Nu ik mij zo goed voel, wil ik ook andere mensen helpen die niet lekker in hun vel zitten en kampen met problemen. Ik weet namelijk dat je je ook echt veel beter kunt voelen door onder andere een goed voedingspatroon aan te houden.

Wat ik samen wil bereiken is geen dieet, maar een ‘lifestyle’. Kleine veranderingen die blijvend zijn, kunnen je al enorm helpen.