Wat doe ik

Als Orthomoleculair- en natuurvoedingsadviseur ligt mijn kracht bij het verhelpen van jouw problemen op het gebied van voeding. Kamp je met darmproblemen, astma, reuma, overgewicht, een suikerverslaving of wil je gewoon gezonder gaan leven, dan kan ik je daarbij helpen!
Na een uitgebreide vragenlijst/test kan ik je precies vertellen waar jouw knelpunten zitten en hoe je door middel van een aangepast voedingspatroon grotendeels klachtenvrij kunt leven.
Mijn doel is om je weer lekkerder in je vel te laten zitten zodat je je weer ‘Happy en Healthy’ zult voelen.

Wat is Natuurvoeding eigenlijk precies?

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.
Het gaat dan om pure, onbewerkte voedingsmiddelen die rechtstreeks van de plant of het land afkomen.

Uw voeding is uw geneesmiddel,

uw geneesmiddel is uw voeding

De belangrijkste oorzaak van een slechte gezondheidstoestand is in de meeste gevallen een voortdurend tekortschietende voeding.

In deze tijd functioneert het lichaamssysteem van veel mensen niet optimaal; mensen hebben een kwakkelende gezondheid, kleine pijntjes en zijn veel moe. Dit betekent ook dat je vatbaarder bent voor infecties. Er zijn ook veel mensen die lijden aan 1 of meer chronische aandoeningen wat lusteloosheid en vermoeidheid tot gevolg kan hebben en vaak niet meer over voldoende energie beschikken om normaal aan het leven te kunnen deelnemen.

De Orthomoleculaire voedingsleer is gericht op het creƫren en in stand houden van een goede gezondheid die nodig is om optimaal te kunnen functioneren en (ook op langere termijn) gezond te blijven.