Wat doe ik

Als Orthomoleculair en natuurvoedingsadviseur ligt mijn kracht bij het verhelpen van jouw problemen op het gebied van voeding. Kamp je met darmproblemen, astma, reuma, overgewicht, een suikerverslaving of wil je gewoon gezonder gaan leven, dan kan ik je daarbij helpen!
Na een uitgebreide vragenlijst/test kan ik je precies vertellen waar jouw knelpunten zitten en hoe je door middel van een aangepast voedingspatroon grotendeels klachtenvrij kunt leven.
Mijn doel is om je weer lekkerder in je vel te laten zitten zodat je je weer ‘Happy en Healthy’ zult voelen.

Wat is Natuurvoeding eigenlijk precies?

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.
Het gaat dan om pure, onbewerkte voedingsmiddelen die rechtstreeks van de plant of het land afkomen.

Uw voeding is uw geneesmiddel,

uw geneesmiddel is uw voeding

De belangrijkste oorzaak voor de slechte gezondheidstoestand in de meeste gevallen is een voortdurend tekortschietende voeding.

In deze tijd functioneert het lichaamssysteem van veel mensen niet optimaal; je bent vatbaarder voor infecties en kampt over het algemeen met een kwakkelende gezondheid. Veel mensen hebben te lijden onder 1 of meer chronische aandoeningen. Je voelt je vaak moe en lusteloos en beschikt niet meer over voldoende energie om normaal aan het leven te kunnen deelnemen.

De Orthomoleculaire voedingsleer is gericht op het creƫren en in stand houden van een goede gezondheid die nodig is om optimaal te kunnen functioneren en (ook op langere termijn) gezond te blijven.