Suppletie

SuppletieAls je ziek bent verbruik je veel meer micronutriënten dan wanneer je gezond bent. Het is daarom ook noodzakelijk om meer micronutriënten binnen te krijgen. Micronutriënten zijn vitaminen, mineralen en spoorelementen. Deze stofjes zijn heel erg belangrijk voor onze gezondheid en hier ontstaan vaak tekorten van zonder dat we dit soms zelf door hebben.

Orthomoleculaire suppletie is geen vervanger van een reguliere behandeling maar is er ter ondersteuning. Wanneer je goed gezond eet en orthomoleculaire suppletie gebruikt werkt dit wel heel goed preventief tegen degeneratieve aandoeningen.
Deze degeneratieve aandoeningen zijn meestal het gevolg van langdurige tekorten van vitale voedingsstoffen.

Orthomoleculaire suppletie met een orthomoleculair voedingspatroon proberen deze degeneratieve ziekten zoals bijvoorbeeld suikerziekte, hartkwalen, kanker en alzheimer te voorkomen en je in een goede gezondheid oud te laten worden.
Er ontstaat een tekort wanneer een persoon niet de hoeveelheid micronutriënten binnen krijgt om optimaal gezond te zijn.
De ADH (algemene dagelijkse hoeveelheid) is het absolute minimum van een voedingsstof die je binnen moet krijgen om niet ziek te worden. Oftewel, je hebt een hogere dosis nodig om lekker in je vel te zitten.

Daarom werk ik in mijn praktijk naast gezonde voeding ook zeer regelmatig met suppletie zodat je sneller herstelt en je beter in je vel komt te zitten.

Het is belangrijk om gebruik te maken van hoogwaardige supplementen. Ik maak gebruik van verschillende merken, waaronder Nutrifii. Indien je een bestelling wilt doen met 30% korting, klik dan hier.
Wanneer je op de pagina bent, klik dan op Nutrifii en vergeet niet op het vlaggetje rechts boven in te klikken voor de Nederlandse uitleg.

Heb je nog inhoudelijke vragen over supplementen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met mij op.