Recensies

Op deze pagina heb ik ruimte gecreeerd om uw feedback kwijt te kunnen.
Heeft u ervaring met mijn dienstverlening? Laat dan een bericht achter! Alvast bedankt!

 

Recensie Ria Bakker

Ik ben erg geholpen met het dieet wat live it green adviseert.
Voel me een stuk beter, minder last van suikerpieken en geen last meer van mijn gewrichten.
Huisarts zei tegen mij dat ik artritis had en dat er niets tegen te doen was. Vooral pijn in mijn voeten en vingerkootjes.
Nu ik suikervrij eet, en geen koolhydraten, heb ik geen last meer. En daarbij 12 kilo afgevallen!!
Als ik op vakantie ben en ik eet  teveel suikers( pasta en toetjes,) heb ik na een dag of 5 weer last. Stijve vingers en stram uit mijn bed komen.
Dus de oorzaak is echt duidelijk.

Linda geeft goed advies en zoekt alles tot in detail uit.
Een aanrader dus!

 

Recensie Janny van der Sluis

Mijn man kreeg een keuring van zijn werk waaruit naar voren is gekomen dat zijn bloedsuiker spiegel enorm verhoogd was. Deze was maar liefst 17 met de vingerprik. Hij mocht per direct zijn werk niet meer uitvoeren en werd meteen doorgestuurd naar de huisarts. Bij de huisarts moest hij meteen opnieuw prikken en daaruit bleek dat de bloedwaarde sterk verhoogd was: 87 (HbA1C).

Hij moest van de huisarts tabletten slikken voor Diabetes , maar er werd niet gezegd dat hij op dieet moest. Van Linda Groeneweg begreep ik dat een dergelijke vorm van Diabetes heel goed te behandelen was door het aanpassen van je voedingspatroon en aanvullende suppletie.

Wij zijn direct hiermee aan de slag gegaan en na een half jaar was mijn man 9 kilo afgevallen en was zijn bloedwaarde gezakt naar 59 (HbA1C) en vingerprik rond de 5. Hij slikte nog wel 1 tablet voor zijn suiker.

Nu, een jaar later, is na controle gebleken dat zijn bloedwaarde is gezakt naar 41 (HbA1C), terwijl 53 voor een goed ingestelde diabetes patiënt normaal is en 43 voor een normaal gezond persoon! De vingerprik valt nog altijd binnen de normaal waarde (onder de 6). Bovendien is hij nu ook nog eens 14 kilo afgevallen!

Hij slikt nu geen maagzuur remmers meer, heeft meer energie en zit beter in zijn vel. Omdat de dokters perplex stonden van het resultaat dat hij binnen zo’n korte tijd heeft bereikt, mag hij over 3 maanden na opnieuw geprikt te hebben van de tablet af om te kijken wat dit voor effect heeft. De artsen erkenden dat dit resultaat nooit bereikt had kunnen worden door alleen tabletten te slikken.

Het nieuwe voedingspatroon van Linda was wel even wennen maar heel makkelijk vol te houden.

Dankzij het goede en heldere advies van Linda kan mijn man nu gewoon weer verder met zijn werk en voelt hij zich een heel stuk beter! We hadden nooit verwacht dat je zoveel met voeding kon doen…

 

Recensie Danijela Bacs

Ik dacht al veel over voeding te weten maar wow wat ben ik nog wijzer geworden dankzij Linda!
Linda is een lieve vriendelijke jongedame die goed weet waar ze het over heeft.
Ze denkt mee in onze woonsituatie en weet je goed te motiveren door haar eigen enthousiasme!

Wij hebben met elkaar gekeken naar wat je nodig hebt aan voedingstoffen en wat een gezond voedingspatroon nou eigenlijk inhoudt en hoe dit dagelijks toe te passen in een druk gezin met kleine kinderen!
Vele inzichten rijker, wijzer en hopelijk binnenkort vele kilo s armer!
Dankjewel Linda!