Pompoenpitten Haverpannenkoekjes

dav

10 el havermout (glutenvrij)
1 handje pompoenpitten (hier te bestellen)
75 ml water
2 eieren
Snuf kaneel (hier te bestellen)
Snuf vanille poeder (bourbon pure vanille poeder) (hier te bestellen)

Kokosolie om in te baken (hier te bestellen)
Framboosjes
Granaatappel
(Rauwe) Honing

Doe de havermout, pompoenpitten, eieren, water, kaneel en vanillepoeder in de blender of keukenmachine (Ik gebruik hier de magic Bullit altijd voor) en mix dit alles tot een glad geheel. Het is net iets dikker dan pannenkoekbeslag.

Verwarm de koekenpan en doe met een eetlepel 4 hoopjes in de pan. Keer deze na 2 minuutjes om en bak de ander kant.

Maak een stapeltje van 4, doe hier een druppel honing op (kleine theelepel) en garneer dit met framboosjes en granaatappel.

Snuf kaneel er nog over en klaar is je heerlijke gerechtje!