
Geheel gluten- en lactosevrij!
Voor de muffins heb ik de onderstaande ingrediënten gebruikt, afkomstig van www.denotelaer.nl
- 165 gram Havermout (Glutenvrij)
- 50 gram amandelen (hier te verkrijgen)
- 50 gram pompoenpitten (hier te verkrijgen)
- 50 gram breakfastmix (hier te verkrijgen)
- 4 medjoul dadels (hier te verkrijgen)
- 150 gram kokosyoghurt (puur kokos, dus geen zuivel)
- 200 ml water
- 3 eieren
- 2 tl vanille aroma of ¼ tl vanille poeder (hier te verkrijgen)
- 2 tl speculaaskruiden (hier te verkrijgen)
- 2 tl wijnsteenzuur bakpoeder (hier te verkrijgen)
Mix de havermout, amandelen, pompoenpitten en de breakfastmix fijn in de blender.
Week de dadels 10 minuten in het water en doe deze met het water ook even in de blender.
Verwarm de oven voor op 170 gr. ℃
Doe alle ingrediënten in een kom bij elkaar en mix dit goed.
Vul je vormpjes met je beslag en zet dit ongeveer 16 minuten in de oven.
Kijk rond de 14 minuten even met een steker of de muffins gaar zijn. Komt de steker er erg vochtig uit, laat de muffins dan nog 1 a 2 minuten staan.
N-Joy!